lomolab launch
 
  Al tijden op zoek naar een goed fotolab? Knipt jouw lokale lab de negatieven ook altijd doormidden? En kan niemand je helpen met het digitaliseren van je LomoKino films?

Al deze zorgen zijn nu verleden tijd want de
online LomoLab service is eindelijk beschikbaar in Nederland en België!
Hoe werkt het? Flo(mo Amigo) legt het even stapsgewijs uit:

 
 
 
 

Kies online de service

Bedenk welke film ontwikkelservice je nodig hebt voor je fotorolletje (zwart-wit, kleurnegatief, diafilm, XPRO, kleinbeeld 35mm, middenformaat 120, panorama, LomoKino etc). Ga vervolgens naar www.lomography.nl/lomolab om je bestelling te plaatsen. Oja, betaal lekker gemakkelijk met iDeal, CC of PayPal.
  .
 
.  

Snelheid van het licht

Wacht thuis op de envelop die Dr. Lab en zijn assistentes met de snelheid van het licht naar je toesturen. Binnen vijf werkdagen heb je hem in huis.
 
 
 

Films opsturen

Zodra je de retourenvelop in huis hebt, stop je daar de fotorollen in en stuur je de envelop via brievenbuspost terug naar ons. Op de envelop zit al een postzegel, een afleveradres en sticker met de informatie over jouw bestelling.
  .
 
.  

Dr. Lab gaat aan de slag

Zodra de envelop aankomt in het LomoLab gaan Dr. Lab en zijn assistentes direct voor je aan de slag met de filmontwikkeling. Uiteraard in de allerhoogste kwaliteit, precies zoals ze ook hun eigen foto's behandelen. Een echte service vóór lomografen, dóór lomografen!
 
 
 
 

Foto's op je deurmat

Binnen anderhalve week ligt je bestelling met prints op je deurmat. Digitale bestanden worden per mail opgestuurd zodat je ze direct op je LomoHome kan zetten om ze te delen met de community. Ze zijn tot 60 dagen na ontvangst te downloaden.
  .
 
  Heb jij inmiddels een flinke verzameling fotorollen volgeschoten die nodig ontwikkeld moet worden? Je foto's verdienen de hoogste kwaliteit en dat bieden alleen Dr. Lab en zijn maten.
Aarzel niet langer en stuur je films vanaf nu naar het LomoLab.
Je zult er geen spijt van krijgen!

www.lomography.nl/lomolab
 
 

  .Word lid van onze community
.Ga naar de online shop
.Vind Lomography winkels
.Lomography @ facebook
.Lomography @ twitter

lomo-logo
  Telefoon: +31 (0)20 4205902
store.amsterdam@lomography.com
www.lomography.nl/about/contact

Lomography The Netherlands
Herengracht 298, 1016 BX Amsterdam